Friday, May 25, 2012

TAGGED UNDER: , ,

Uish .. Tergamaknya Pakcik Ini Mencederakan Diri Sendiri

Pakcik ini dipercayai telah membaling batu kearah mukanya sendiri.
Luorang jangan panik, jangan cepat melatah dan jangan makan kuih karipap sambil membaca.

Insiden itu berlaku kira-kira jam 11 malam ketika Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sedang berucap di satu majlis ceramah di Apartmen Pantai Permai, Kuala Lumpur, yang terletak dalam kawasan parlimen PKR di Pantai Dalam.

Luoang takkan dapat jawapan jika sekiranya sekadar mengharapkan agar Ameno - Biawak Negara untuk bertanggungjawab atas tragedi yang menimpa pakcik yang malang ini. 

Sangat pasti mereka akan katakan, tiada siapa yang hadir diantara mereka yang membaling batu dan ini adalah kerja yang dirancang oleh PR untuk memberikan imej yang buruk kepada rakyat supaya rakyat membenci kerajaan. Tak usah diragui cara kebangsatan ameno memang semakin cemerlang.

Senario ini boleh dilihat dengan jelas dengan penafian yang dibuat oleh puak hamjadah ini apabila mengeluarkan kenyataan ..

Bagaimanapun penceramah majlis Umno malam tadi Umi Hafida Ali - adik timbalan presiden PKR Azmin - mendakwa ada penyokong Umno turut menjadi mangsa balingan batu.

Perghh ... terbakar darah wa bhai.  Babun babun ni punya otak memang letak kat tapak kaki ke hape ? Sesuka nak cakap PR baling batu .. weyh .. dalam ribuan manusia yang datang tu .. kalo setakat nak langgar luorang yang berjumlah ciput  .. lunyai bhai .. lunyai wa cakap lu.. tapi orang PR masih mempunyai otak yang terpimpin oleh pemikiran yang waras bhai ..bukan macam puak ameno.. kalo letak otak atas meja bedah sebelah otak lembu .. confirm tak dapat nak beza.

Nota : kesal dengan upah yang nak beli selai baju pon tak lepas .. mangkuk hamjadah ni sanggup sampai mempertaruhkan nyawa orang .. kalau mak bapak dia sendiri yang kena batu tu amacam ? suka ? sialll

The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

0 comments:

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top