Monday, December 13, 2010

PenafianPenulis (Karmic) tidak akan menjamin bahawa bahan-bahan di laman ini bebas daripada kesilapan, manakala kesilapan akan sedaya upaya dielakkan dan pembetulan akan segera dilakukan dimana perlu mengikut maklumat setepat yang mungkin, penulis juga tidak dapat menjamin bahawa blog ini atau server yang sedia ada bebas dari virus-virus atau lain-lain komponen yang membahaya.

Kunjungan serta penggunaan semula bahan/artikel adalah atas risiko pembaca keseluruhannya. Pembaca mesti menilai menanggung segala risiko ke atas apa-apa jua yang berkaitan dengan penggunaan sebarang maklumat yang terkandung di dalam blog ini, termasuk kepercayaan ke atas ketepatan, kesempurnaan atau faedah kegunaan apa juga kandungan. Pembaca juga perlu mendapatkan nasihat persendirian sendiri berhubung maklumat yang dinyatakan.

Walaupun penulis akan menggunakan ikhtiar yang munasabah untuk mengekalkan kandungan, penulis tidak akan memikul tanggungjawab untuk menyediakan sokongan atau perkhidmatan mengawalselia ke atas kandungan/artikel atau komen dari pengunjung lainnya.

Sekiranya pembaca mempunyai sebarang cadangan atau inginkan penjelasan mengenai sesuatu perkara berkaitan blog ini, pembaca boleh hantarkan email ke karmic@dr.com. atau di sini

Sekian adalah dimaklumkan.

 

Sama Sama Mendebik

Web / Blog PAS

Turut Mendebik

Sembang Je La

Site Info

free counters

Site Resources

Debik Karmic Copyright © 2011-12 Karmic Contact: Email To Karmic
Related Posts with Thumbnails