Friday, June 1, 2012

Rantai Inikah Yang Dipakai Oleh Najib ? Kah Kah Kah




Chai chai ameno memang pandai dalam bab cipta lawak
Macam macam lawak ada, dari lawak gaban sampai ke lawak jamban
kah kah kah kah

Bila heboh isu yang Najib memakai rantai ..
maka berbondong bondong chai cuba defend
Ada yang kata gambar tu photoshop
Ada yang kata itu bukan rantai tapi ear wire
Ada plak yang langsung tak kata apa apa .. sebaliknya tuduh pembangkang fitnah
kah kah kah kah

Tapi ada jugak chai yang kekonon nak play rationale
Ngaku Najib memang pakai rantai .. tapi secara sah
Sebab rantai tu cuma pendant kesihatan .. dan dapat cop jakim
Ditonggeng halal tanpa was was
Adoih .. ini macam pon ada ka..
kah kah kah kah




Weyh .. tak hagak hagak nak mengampu ..
Mengikut maklumat yang diperolehi ??
Dari sape weyh ? Rooooss maaahhhh ??
kah kah kah kah kah

Najib pakai quantum solar energy tu pasal hape plak ?
Salah satu yang disebutkan diatas ke ?
Takkan sumber maklumat tu tak bagitau lu ?
Ke dia kena sindrom menopause ..
Sebab tu ke dia beria ia nak lead pergerakan wanita
kah kah kah kah kah


Jap .. moh skodeng


Errrrr
weyh .. lu biar betik
nampak macam tak sama je ..
sama ke ?
kah kah kah kah kah 

Nota : Kepada kaki kaki mlm, baik luorang masuk jadi ahli jual pendant sekarang .. tak lama lagi boom le jualan rantai ni disemua cawangan cawangan ameno .. sebab bapak wasatiyah dah jadi pelopor ..adoih .. pecah perut wa.. kah kah kah kah

5 comments , Luorang taknak komen ke ? :

Malaysian Makcik on June 1, 2012 at 1:51 AM said... [Balas Komen]

Takbleybla pencacai amoooono nak membolehkan cara..

Karmic Wheel on June 1, 2012 at 9:40 AM said... [Balas Komen]

@Malaysian Makcik uish .. jangan memain .. sesilap boleh dapat doktor untuk kajian dia tu .. kah kah kah

lizay_73 on June 1, 2012 at 1:23 PM said... [Balas Komen]

bole jadi maskot produk sorang datuk or datok yg jual gelang glamor tu

fakharuddin on June 3, 2012 at 4:17 PM said... [Balas Komen]

kan bagus kalau dia pakai loket solomon star

Nur Syahira on October 4, 2012 at 12:59 AM said... [Balas Komen]

suka ckp bnda yg tk ada bukti terlalu sahih....mmg laman sosial tmpat utk mnjatuhkan stu sme lain ke? hehe..pape pn..just bce,dn fikir secara rasional... blogwalking :)

Comment here

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

 

Sama Sama Mendebik

Web / Blog PAS

Turut Mendebik

Sembang Je La

Site Info

free counters

Site Resources

Debik Karmic Copyright © 2011-12 Karmic Contact: Email To Karmic
Related Posts with Thumbnails