Thursday, May 17, 2012

TAGGED UNDER: , ,

Uish .. Mewahnya Rumah Menteri Besar Dari Parti PAS


Cuba luorang perhatikan gambar ni bebetul, rumah kemain bagak, siap ada kubah, pagar lip lap, tempat letak kereta pon gadang, ada plak 'guard post' .. perghhh .. mewah mewah. 

Eh ni rumah Menteri JPM, Jamil Khir yang 'takde duit' sampai terpaksa pakai duit zakat untuk bayar kos guaman peribadi ..kah kah kah.. rujuk sumber sini dan sini .. sebab bukan foto ni yang wa nak fokus. 

Foto foto kat bawah ni adalah rumah kediaman yang menjadi lambang kemewahan pimpinan PAS ketika menyandang Jawatan Menteri Besar 

Tuan Guru Nik Aziz - Menteri Besar Kelantan, 1990 - Hingga Kini



Tuan Guru Haji Hadi Awang, Menteri Besar Terengganu 1999- 2004


Ust. Azizan Razak, Menteri Besar Kedah, 2008 - Hingga Kini.
Tagline: Dikala Pimpinan PAS sibuk membangunkan Ummah, Pimpinan Ameno sibuk membangunkan Rumah .. kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

13 comments:

  1. zuhud umno mcm jamil khir

    zuhud pas mcm tg nik aziz, haji hadi, azizan

    tapi zuhud umno paling terzuhud sekali

    ReplyDelete
  2. menteri umno kalau tidak kaya tidak umno lerrr..

    kekayaan hasil rompakan harta rakyat...

    jawablah nanti di hari akhirat

    ReplyDelete
  3. aku nak pinjam kata kata najib....aku tak redha,tak rela malaun2 umno bn makan duit cukai aku,tak halal dunia akhirat.

    ReplyDelete
  4. mereka sebagai pemimpin amat mengetahui akan hukum tapi sayang merekalah orang yang tak takut akan hukum allah itu sendiri.rakyat tak redha,tak halalkan,mereka yang menyalah gunakan kuasa,rasuah,rompak dana rakyat untok kekayaan mereka sendiri.

    ReplyDelete
  5. salam tukar link blog list boleh

    ReplyDelete
  6. mb nizar mana ada rumah..dia masih menyewa lagi. Amacam?

    ReplyDelete
  7. salam..terima kasih ye..ana pun dah link..

    ReplyDelete
  8. Kalau YB NIzar nak buat rumah besar pun xsalah sebab sebelum jadi MB Perak pun dia memang dah kaya..Professional Engineer..Ada company ..so what?bukan mcm orang UMNO...masuk UMNO baru jadi KAYA....bukan kaya..TERSANGAT KAYA...

    ReplyDelete
  9. ish3...umh mcm istana...

    ReplyDelete
  10. Hahaha....duit balak kat poket Nik Aziz banyak weh...bukannya nk beri bantuan kt rakyat..hanya dok ceramah kutuk kejaan je ahu....dapat dosa je weh...rumah besar stau kecik same je menunjuk-nunjuk kt oeg..g podahhh..!!!

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top