Friday, May 18, 2012

TAGGED UNDER: ,

PANAS : Cybertroopers Ameno Mula Berantakan - Rasukan Semakin Menjadi Jadi .. kah kah kah

Pada yang dah terlepas, baca post wa Ameno Parti Saka ??

Then wa nak quote kata kata general of cybertroopers ameno .. sang tukang karut yang sangat berjaya .. Papagomo ..

Klik untuk tumbesaran

Dengan ini secara rasminya papagomok memecah berita yang selama ini jadi cakap cakap sensasi bahawa blogger blogger ameno memang dibayar untuk melawan serta menfitnah PR. RM300 ribu tu bhai, kalo ada 100 blogger .. dapat lah RM3 000 sorang .. perghh .. wa pon boleh hadap laptop sehari suntuk .. kah kah kah .. tapi tu masih tak cukup bagi papagomok.. siap mintak peruntukan tambahan tu .. pheewikkkk..

Kemudian, pecah le plak berita kat fesbuk malam ni ..

Klik je le kalo nak clear view

Intan Rahim : Nak mintak laptop sebijik pon susah .. kah kah kah kah

Kemudian, jadi perang sesama diowang  ..



Aimi .. lu tak payah nafikan laaa .. satu malaya dah tahu .. tu lu punya general gak kasi pecah lobang .. kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

5 comments:

  1. Let them Fight! Fight! Fight!
    Geng PR jgn leka dgn kemelut umno. Teruskan perjuangan kita

    ReplyDelete
  2. cantekkk .. aksi telanjang sama dia. walau tak stim tengok tapi cukup untuk nampakkan kurap dan kudis dan kusta yg mereka ada. kihkihkih!

    ReplyDelete
  3. x syak lg satu2nya party yg sinonim ngan saka..kahkahkah...dulu2 lg dh menjelma..kalau dulu org kmpg sebut sakaular omputih plak sbt secular..tp skrg dh up grade dh jadi party SEXkular..mmmuuaahhhhahaha

    ReplyDelete
  4. ....duit UMNO??????...duit kerajaan kut....duit kerajaan bukan duit UMNO bro....program bersama rakyat?????.....hihihihihi...rakyat pun tak sior nak datang.....bas byk ler...hihihihihi tapi org tak der......penjelasan kpd rakyat??????? melembukan rakyat dgn fitnah korang ader ler....hampeeeehhhhh

    ReplyDelete
  5. Kita fokus pada kerja dengan penuh tanggung jawab.
    Biarkan mereka londeh melondeh.

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top