Tuesday, March 6, 2012

TAGGED UNDER:

Pre - Come Back

Adoih~!! diam diam dah setahun wa tak update blog ..perghh .. kategori baham tanah dah ni .. kah kah kah 

Sorry geng .. wa hilang dalam kesesakan trafik . kalo wa bagitau sebenarnya wa kena kidnap ngan KGB .. konfem makan sate 3 cucuk luorang takkan caya .. kah kah kah .

Untuk pengikut setia (ceh .. bajet ramai je yg follow) .. ini post wa yg pertama untuk tahun ni .. InsyaAllah .. wa akan kembali (siap ngan effect dentuman guruh ni) . Sebelum tu , banyak gak yang wa nak kena re check ni .. label post pon wa dah tak ingat ikut kategori mana .. tapi mesti luorang nak kata .. tu lu punya pasal laaa .. kan kan kan ??

Uish .. shoutbox pon dah expired .. ceh .. tuan tanah kedaung tu hingat wa tak mampu ke nak bayo sewa ? ..takpe ..pelan pelan kayuh kata orang new zealand .. apa apa pon .. kita layan dulu -> Refuse/Resist .. lagu ni wa nak dedicate kat member wa Madie dengan ucapan .. Siapa Yang Cangkul Belakang Rumah Lu ? ..jangan sampai hantuk kat meja makan udah .. kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

2 comments:

  1. eicehhh.. lu tuju ke punggai lagu ni kat wa...

    keh keh keh keh keh keh...

    Welcome back bro.. not welcome to hell..

    keh keh keh keh keh keh keh..

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top