Thursday, July 19, 2012

Apa Kesudahan Dengan Cerita Ni ?? Happy Ending Ke ??

Klik kalo tak clear


Isu ni memang sangat hot diperkatakan sekitar Mac - April 2012, sampai habih terlondeh pasal banglo, botox, komisen, orang tengah untuk projek dan macam macam lagi cerita yang menambahkan sensasi.

Kemudian keluar plak pihak sini nak saman sana, yang sana nak saman sini .. pihak sini nak keluarkan bukti lebih terperinci, puak sana nafi .. sehinggalah tarikh 28 April apabila Bersih 3.0 mengambil alih tempat sebagai berita yang diperkatakan seantero dunia.

Selepas dari Bersih 3.0, kita semua diheret kedalam isu demi isu sehingga wa tengok langsung takde perkembangan pasal berita yang kat atas ni .. ada sesape yang boleh bagi pencerahan ?? ke wa yang terlepas pandang ??

3 comments , Luorang taknak komen ke ? :

C++ on July 19, 2012 at 2:01 AM said... [Balas Komen]

Bhai....

Alamak... gua pon terlepas pandang gak lar... hahahaha... aper citer aaa....

Rojak on July 19, 2012 at 6:31 AM said... [Balas Komen]

Pelbagai isu baru ditimbulkan supa rakyat melaupakan skandal tersebut. Kita semua perlu angkat semula cerita ini. Lawan terusssssss!!!

Anonymous said... [Balas Komen]

Aku dah agak dah......BERSIH 3.0 tu punya cer, these lovebirds yg happy sbb ada isu jd coverline.

Comment here

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

 

Sama Sama Mendebik

Web / Blog PAS

Turut Mendebik

Sembang Je La

Site Info

free counters

Site Resources

Debik Karmic Copyright © 2011-12 Karmic Contact: Email To Karmic
Related Posts with Thumbnails