Tuesday, July 24, 2012

TAGGED UNDER:

Perghh .. The Real Pengantin Remaja 16 & 14 Tahun


Video dari youtube Media Lah. Kalo server/line luorang lembab takyah la layan sebab vc dia 10 minit lebih .. panjang sangat, letih siot nak melayan .. kih kih kih..

Apa apa pon dedua budak yang jadi pengantin ni memang cute. Wa tak pasti kat mana, sebab tak dinyatakan dengan jelas cuma dinyatakan namanya Syafiq 16tahun & Yana 14tahun. Skolah lagi eh ?? sapa yang kejut sapa time gi skolah ? ke sesama kena kejut ngan mak bapak ? kah kah kah kah .. layan je la


Nota: Wa selalu dengar orang kata "kalau tahu kawin tu best .. dah lama aku kawin" .. kira Syafiq ni dah tau le memang best sebab tu dia kawin awal kan kan kan ? Apa apa pon ..walopon wa tak kenal sape pengantin .. wa tetap ucapkan semoga berbahagia .. yiehaaa 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

0 comments:

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top