Friday, August 24, 2012

Kes Haru Biru : 'Anu' Nya Dibawa Lari Oleh Penceroboh.. Perghhh , Naya ~!!


* Berita ni sebenarnya heboh diperkatakan sejak sebulan lepas, namun dek kerana bulan Ramadhan, wa tangguhkan dulu posting ni sebab nanti luorang ingat wa sengaja nak mensensasikan berita pasal kelucahan melampau plak .. huhuhu.

Lelaki malang yang ada dalam foto kat atas bernama Fei Lin, 41, dari perkampungan Niqiaou berdekatan kota Wenling, dalam wilayah Zhejiang yang terletak di bahagian timur Negara China. Perghh .. panjang lebar plak nak menerangkan lokasi .. nak tau lebih lanjut, luorang tanya lah kat pakcik google ..

Menurut laporan yang dikeluarkan oleh pihak polis, zakar Fei Lin telah dipotong dan dilarikan oleh pencuri yang menceroboh masuk kedalam rumahnya ketika beliau sedang tidur .. 

Fei Lin dikatakan telah memberitahu pihak polis, beliau sedang tidur ketika sang pencuri memecah masuk kedalam rumahnya dan menyerkup kepalanya dengan sebuah beg, sebagaimana berita yang dikeluarkan oleh CEN/Europics dan juga yang dilaporkan oleh Daily Star.

"Kepala saya diserkup dengan sesuatu dan mereka menanggalkan seluar saya dan kemudiannya terus melarikan diri" ujar Lin "Saya berasa amat terkejut dan tidak menyedari apa apa sehinggalah bila saya terlihat ada pendarahan dan ketika itulah saya mendapati zakar saya telah hilang"

Polis percaya, penyerang Lin adalah terdiri dari mereka yang berasa cemburu pada beliau yang dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan beberapa orang wanita didaerah itu, bagaimanapun perkara itu dinafikan oleh Lin yang mengaku tidak terlibat dalam apa apa hubungan rambang, demikian menurut laporan Austrian Times.

Pekerja Kecemasan beserta pihak polis telah berusaha untuk mencari semula zakar Lin yang telah dicuri itu namun sehingga kini tidak menemukan apa apa. Pencuri zakar tersebut tidak dapat ditemukan namun polis berkata mereka akan menyiasat sesiapa yang terlibat dalam kes cemburu, menurut laporan TNT Magazines

Laporan asal : Hufftington Post

Agak keliru dengan situasi ni samada nak tergelak atau nak menggelengkan kepala. Curi zakar nak buat hape ?? gamak ke nak makan sebagaimana ada orang orang kat Malaysia yang suka cari zakar harimau ngan buaya untuk meningkatkan aura kengkononnya..   atau nak frame then jual kat pasaran gelap ?? kah kah kah .. pening 

weyh .. agak agak luorang cerita gini nak masuk bawah kategori apa ?? 18SX ke 18PL ?? apa pon tak bleyh .. sampai zakar pon orang nak curi .. hadoiyai .. kah kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

1 comment:

  1. Den ghaso mamat ni ado affair dgn bini org ko, anak daro org ko.... tu pasal family pompuan tu buek cam tu. Den agak yo lah......

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top