Sunday, February 6, 2011

TAGGED UNDER: ,

Paris Hilton Punya Cerita

Heboh sehari dua ni kengkononnya si minah gedik, waris dari empayar perhotelan .. sape lagi kalo bukan si Paris Hilton dah memeluk Islam .. weyhh .. biar betik .. kah kah kah kah .

So wa pon dengan tak tunggu lelama ..mula le buat aktiviti joe jambul .. survey la apa yang ada kat internet .. dan gegambar kat bawah ni apa yang wa jumpa .. moh saksikan sesama .





===========================

Amacam ?? ada ke sesape yang dah terniat nak tackle ? nak buat menantu ke apa ke ..

Ye .. wa faham .. hidayah tu boleh datang pada sesape je ..

Ye .. wa faham .. kalo dah sampai seru .. sesape pon boleh terima cahaya kebenaran

Wa faham .. wa faham .. tapi masalahnya .. biar le bersumberkan menda yang bebetul ada .. bukan desas desus ..

===========================


For those thousands of you who are somehow finding your way to this blog to establish if Paris Hilton has reverted to Islam I can assure or perhaps reassure you she has not.

The rumour online appears to have spread rapidly and as Churchill mentioned a lie travels around the world before the truth gets it's pants on which was said before the Internet.

However, she did appear to enjoy her time in Egypt before the revolution.
POSTED BY LONDONMUSLIM

===========================

Tu ..  Muslim London dah mengesahkan cerita ni semua bohong .. wa ulang .. bohong ~!!

Biasa aa tu .. minah ni dah semakin drop .. so kena le buat sesuatu yang boom ..

Gambar gambar yang beredar kat net .. semuanya dikesan oleh pro..  editing yg kantoi

Muslim London ada tunjuk gambar dia kat Mesir bebaru ni .. sebelum tercetusnya revolusi ..


Buta buta je satu dunia kena gelembong ngan minah ni .. kah kah kah ..

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

1 comment:

  1. kalau betul la minah ni convert to be Muslim, Pak KM Sarawak x mau try tackle ke?
    dia punya porn movie pun hebat gak tu.. Mesti Soi Lek MCA tak bleh nak tahan tengok, sbb tercabar populariti dia sebagai porn star of Malaysia...
    warghkahkahkahkahkahkah....

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top