Monday, January 10, 2011

Pengenalan

Assalamualaikum sahabat sahabat dan musibat .. yeah .. wa mempersilakan diri sendiri untuk menyertai gelombang panass isu isu sensasi kat negara yang terchenta . Dah lama terasa gatal tangan nak mendebik .. baru kini le rasanya hajat kesampaian .. almaklum .. takde menda lain yg nak dibuat sementara waktu .. kah kah kah 

Isu isu yang mungkin wa nak terbitkan besar kemungkinan berkaitan ngan politik.. (sebagaimana yg diusulkan oleh beberapa kerat member yg karib le konon) . Selebihnya isu isu umum yang meliputi kes kes jenayah, mahkamah, artis (ada gak kot) ,  dunia secara amnya dan kes kes yang berkaitan yang wa fikirkan perlu .

Selebihnya , kalo luorang nak isu yang lebih santai .. luorang boleh gi blog wa yang lagi satu - Catatan Karmic - atau pun untuk articles berbahasa inggeris luorang klik kat Karmics-Articles dan juga untuk isu kesihatan boleh gi ke Karmic-Health .. kalo semua pon luorang tak suka .. apa wa nak buat .. pangkah aja laa .. kah kah kah .

Then .. gaya bahasa yang wa gunakan mungkin tak sesuai dengan sesetengah orang .. ataupon posting wa nanti mungkin tak dipersetujui oleh sesetengan pihak .. One Word Said - I dont give a damn . LOL .

Pilunya hati umpama dihiris dengan sembilu yang runcing tajam .. terkenang akan bangsaku kejam
Kepada kekayaan negerinya tiris .. di pupus oleh bangsa sentri
Yang musafir di negeri ini dengan usahanya serta berani
Hingga habis umatnya sendiri terketepi .. sedemikian peri
Disebabkan bangsa pemerintah tiadalah khali dari membantah supaya di tutup pintu negeri
Bangsaku sedar mereka tersemu ANAK DILETAKKAN , BERUK DITAMU

yeah .. dengan tak malunya wa jemput .. selalu selalu le datang .. takkan nak paksa je ye dak ? bagitau member sekampung .. kah kah kah .. pada memember yang nak share/change link .. dengan segala hormatnya dipersilakan .

0 comments , Luorang taknak komen ke ? :

Comment here

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

 

Sama Sama Mendebik

Web / Blog PAS

Turut Mendebik

Sembang Je La

Site Info

free counters

Site Resources

Debik Karmic Copyright © 2011-12 Karmic Contact: Email To Karmic
Related Posts with Thumbnails