Friday, March 4, 2011

TAGGED UNDER: , ,

Logo Olimpik 2012 Membentuk Lambang Zion

Logo Olimpik UK 2012

Apa yang tak kena ngan foto logo ni ?

Sekali pandang memang tak perasan apa apa

2 kali pandang pon sama gak .. 

Luorang kena renung ngan pandangan makrifat .. keh keh keh 

Logo ni menunjukkan angka 2012 .. 

Tapi susunatur dia .. sebenarnya membentuk perkataan ZION 

Cuba luorang baca dari 2 kebawah dulu .. macam baca sokabar cina 

Ini bukan sesaje wa nak post .. sebab ni bukan pandangan wa 

Ini adalah bantahan awal yang dikemukakan oleh Negara Iran melalui Jawatankuasa Olimpik Negara tersebut kepada IOC .. 

Iran mempertikaikan kenapa angka tersebut disusun sedemikian rupa ..

Bila wa check balik .. rerupanya tulang belakang penganjur Olimpik 2012 kat London ni majoritinya Yahudi belaka. Ada banyak hanky panky yg terbit dari puak puak belakang tabir ni.

Ni wa list down ... 

1. Pembiayaan dari proses melobi untuk hak penganjuran datang dari Goldman Sachs 

2. Paul Deighton , jutawan yang menjadi CEO LOCOG adalah merupakan sekutu rapat Israel dan sering menghabiskan masa di negara tersebut. 

3. Alex Balfour yang dilantik menjadi ketua media. Alex adalah cucu kepada Sir Arthur Balfour bekas PM Britain yang namanya diabadikan dalam apa yang dinamakan Deklarasi Balfour (Perjanjian Balfour) . Deklarasi ini berjaya melahirkan Negara Haram Israel

4. Tiada seorang pon orang Islam yang ditawarkan khidmat dalam bahagian media dibawah seliaan Alex Balfour (dipercayai bahagian bahagian lain juga) 

5. Tekanan telah diberikan kepada negara Arab Saudi (kemungkinan tersingkir dari penyertaan) atas alasan tidak banyak penyertaan dari atlit wanita.

6. Beberapa organisasi yahudi juga telah diserap masuk kedalam comittee atas alasan sempena ulangtahun ke 40 pembunuhan atlit Israel di Munich pada 1962. Maka mereka layak diberikan penghormatan .. 

Banyak lagi forum forum telah diadakan oleh organisasi organisasi yahudi ini samada secara terang atau pun sulit dalam menjayakan agenda Olimpik 2012 . 

Apa apa pon .. syabas kepada Iran kerana membantah penggunaan logo tersebut dan seterusnya isu itu membuka rahsia disebalik tabir .. 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

2 comments:

  1. Memang semua orang Islam benci yahudi zionis,tapi secara tidak sedar bagi sokongan ekonomi pada mereka.
    sebagai contoh merokok(kebanyakan syarikat rokok kepunyaan kroni zionis jgn tak tahu)

    Makan ayam KFC,MCd,isi minyak kat Shell,
    minum pepsi,guna barang berjenama Levis ,LV,prada dan sebagainya(biasanya kepunyaan kroni zionis)

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top