Wednesday, May 2, 2012

TAGGED UNDER: ,

Kenyataan Hilang Akal Dari Bekas Ketua Polis

Mkini

Nota: Jangan tengok screenshot kat atas dengan wajah yang serius sebab ia akan menjadikan luorang nampak lebih berusia .. sebaliknya tengok le dengan muka cemas sebab hasilnya akan membuatkan luorang sendawa diluar kawalan .. kah kah kah kah

Laporan ni memang bebenar 'true'
kalo statusnya berita, berita ini tahap longkang
kalo ianya pendapat, pendapat ini tak lebih dari selonggok sampah
kalo ia syair.. orang gila je kata ini syair 
kalo ini lawak .. lawak ni dah jauh melepasi tahap bedebah ..
kah kah kah kah kah

Dengan tak semena mena bekas KP ni keluarkan statement membabipekak. 
Pro Komunis 70an ? Dasar bajingan .. main terkam je nampak wajah pro komunis.. 
Yang kelakuan polis lebih dari komunis tu dia tak nampak plak ye? 

Sepatutnya kenyataan dia berbunyi :

'Saya dapat mengecam ramai polis yang menyamar sebagai penyokong BERSIH pada hari itu, saya bimbang kerana dari pengalaman saya, mereka inilah yang akan mencetuskan huru hara'

kah kah kah kah

dah lama wa tak pantun pantun weyh..

Apa diharap padi seberang
Entahkan jadi entahkan tidak
Entahkan layu sebelum dituai
Apa diharap pada tokey judi yang bangang
Entahkan nyanyuk entahkan pekak
Entahkan sewel ataupun bingai

Pulau pandan jauh ketengah
Gunung Daik bercabang tiga
Prokomunis pon boleh berubah
Tapi Bekas KP ke Genting jua

kah kah kah kah kah

Nota Penting : Tolong baca Surat Peguam Negara “Selamatkan Ketua Kongsi Gelap? Kandungan Surat “Bocor”!!  sebab perkara ni memang dah sah ancaman pada negara. 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

3 comments:

  1. ikut la wei....group korang jer yg btul...kerajaan salah,ni d katakn bodoh x leh nk d ajar

    ReplyDelete
  2. @Anonymous dulu memang bodoh tuan.. dah diajar .. sebab tu sekarang nampak .. jangan macam tuan .. dok bawah jambatan..fikiran jadi bengap.. ikut membuta tuli .. kah kah kah ..

    haniff omar tu kerajaan ke bro ? ke lu memang nak kata genting tu ada share dalam kerajaan ? kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Tahun 70-an. Agak-agak yang demo tahun 70-an tu dah dilahirkan ke belum.

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top