Thursday, June 21, 2012

TAGGED UNDER: , , ,

Inilah Makanya PR Tak Dibenarkan Muncul Di Kaca TV



Kalau nengokkan undian ni, memang sebak le dada pemimpin pemimpin dan chai chai ameno. Tapi diowang masih lagi boleh menarik nafas kelegaan atas alasan voters tu adalah mereka mereka yang membaca akhbar online dan bukan media arus perdana termasuk media siaran.

Cuba bayangkan kalau bebetul pemimpin PR boleh masuk tv dan buat penerangan atas isu isu berbangkit secara berkala ..melopong lah tok siak kampung wa, terpacak lah rambut jkkk, terlompatlah makcik kiah dan mak senah yang tak pernah mendapat khabar selain dari berita tv3suku dan laporan utusex .. maka akhirnya mungkin PR akan kehabisan borang untuk pendaftaran ahli ahli baru.. sape yang susah ? kah kah kah

Kata member wa, tu pon Saifuddin yang memang ada background debat.. kalau yang debat tu Mat Maslan .. perghhhh .. mau dia tengok tv sambil berjogging atas treadmill lelaju sebab keterujaan... kah kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

3 comments:

  1. Walau apa pun, teman hormat dengan Dato Saifuddin. UMNO pun dah sakit kepada dengan Dato ni.

    ReplyDelete
  2. Umno mmg terbaik 1ketika dulu.tapi skarang da berubah teruk disebabkn pemimpin nya yang gagal mengawal diri,konco2 dan keadaan.

    ReplyDelete
  3. Kalau 30,40 tahun dulu diorang ajak wa join UMNO, mungkin ada harapan wa nak fikir-timbangkan....
    Tapi kalau la ni....tobat lahom....selisih malaikat 44.
    Baru cuba nak fikir dah termuntah-muntah....meroyan satu badan....dunia jadi gelap gulita.....wa cakap lu !!!

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top