Monday, April 9, 2012

TAGGED UNDER: ,

Lawak : Apa Buruk Beno Nama Restoran Ni ?


Kalo luorang kena call member then bagitau lokasi perjumpaan kat restoran ni .. cemana penerimaan member tu eh ? .. adakah beliau akan menyangka yang luorang sengaja nak mempermainkan dia .. sekadar melawak .. atau luorang dah masuk air ? kah kah kah kah ..

Kedai ni memang wujud, bukan sekadar anekdot, rekaan atau khayalan wa semata mata ..ini betul betul .. bukan cobaan .. kah kah kah kah

Mamak ni tak reti ke nak tanya bebetul sebelum daftar nama tu ? .. walopon tak sama tapi bunyi memang saling tak tumpah ..ahh .. takyah nak tuding jari kat sesapa .. sebab dek mungkin azimat  papan tanda.. tak sedar sampai 2 bungkus nasi lemak wa balun .. kah kah kah kah

Psst .. ni bukan iklan komersial .. mamak tu tak rasuah wa apa apa pon untuk wa post menda ni .. sesilap kalo dia jumpa wa .. kena debik lagi ada... kah kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

7 comments:

  1. huishhh.. kelucassshan melampau!!!
    keh keh keh keh keh...

    ReplyDelete
  2. kah kah kah kah --kalo mamak tu demi lu - tak patut sebab lu dah promottttttttt restoran dia brow -kah kah kah

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Mamak tu memanglah dah mamak yg perlu disuloh walau dlm terang!
    Pegawai yang dok nak luluskan pendaftaran nama syarikat & pendaftaran perniagaan tu buta kayu gak nya?
    Atau, mata dah bulo, ada fulus ada lulus??
    Atau, mamak tu ada ic so untouchable???
    Atau, salah parti tok nenek aku yang ajarkan "..Alif tendang Mim Nun tendang Wau.. sarkas daa.."
    yayayaya..memang salah asuhan!

    Salah Umat Melayu Naif Otak! UMNO yang jadikan BN tu Beban Negara!!
    Caya x?
    Walau pun dah pasang sign board tu, takde ke ketua2 kominiti, imam2, ketua kampong, penghulu, wakil rakyat, pegawai2 daerah, pgawai2, guru2 besar, guru2, ustaz2 & tuan2 puan2 yg tegur untok betulkan kesalahan tu??????

    ko rang tau tak, apa akan aku cakap kalau anak aku bagi kata2 cepumas,
    "papa2, sedap betul kari ayam direstoren vagina tu eak?" "papa suka tak?"
    aku akan jwb "of coz papa like that vagina, ayam di kari restoren tuh!"

    Bengong!
    memang bengong pun coz aku pun adalah Umat Melayu Naif Otak... Dulu Kini & Selamanya!

    kuang kuang kuang...

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top