Sunday, April 8, 2012

TAGGED UNDER: ,

Lawakkah Kereta Itu ? .. Kah Kah Kah


Kah kah kah kah .. ni bukan iklan ubat kuat, bukan iklan rumah sewa, bukan gak iklan ah long yang berserepah sampai kat dalam jamban. Iklan iklan low class gitu memang selalu ada typo error .. tapi ni kereta polis..

Weyh .. diowang skang dah banyak kerja, banyak tugasan, nak layan report itu ini, nak handle kes begitu begini .. tu tak campur nak buat roadblock sana sini .. mana sempat nak check ejaan .. kah kah kah

Masih kira nasib baik dia tulih POILS .. kalo S tu kat depan .. dah jadi SPOIL .. kah kah kah kah 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

1 comment:

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top