Friday, August 3, 2012

TAGGED UNDER:

Hebahan : Karmics Portal On The Move ~!! Yiehaaaa

Klik Untuk Skodeng

Oret, wa cuma nak bagitau yang wa dah up satu lagi blog yang berbentuk portal bertujuan untuk menghimpunkan sebanyak mungkin berita dalam dan luar negara yang wa rasakan menarik untuk dikongsi ngan pembaca. Logiknya, portal ni adalah himpunan berita dan cerita dari sumber sumber lain .. melainkan ditambah editing, nota dan mungkin sedikit ulasan.

Disamping itu gak, wa akan up kan entri entri dari blog member (yang tak termasuk dalam tool tip bloglink) yang wa rasa nak highlight dan mengikut kesesuaian semasa.

FYI, blog portal ni wa dah mula usahakan sejak awal 2011, tapi pancit ditengah jalan.. so ni la sekarang wa nak upkan balik .. wuhaiii .. almaklum laa .. lone ranger.. keh keh keh ..

Nota : 
* Masih ada 8 kekosongan untuk blogger yang berminat untuk disenaraikan dalam tool tip bloglink. 8 aje tau ..
* Wa senaraikan rss summary link portal ni dari blog debik karmic di sebelah kanan luorang

Thats will be all .. chillz ~! ciao  

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

4 comments:

  1. As salam... Tahniah kerana dapat 'energy' sempena bulan Ramadhan yg penuh berkat ini. Jika tiada keberatan, minta jasa baik untuk buat pautan:

    suasanapolitikmalaysia.blogspot.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. tahniah.. tahniah.. susah nak setup portal nei... tapi dah ada ni bagus... janji maklumat dan info sampai... asyik kene tipu dengan umno je rakyat nei.. letih nak bagi penerangan... good luck bro...

    gua bodek cikit je ni .. kalau lu kesian kat gua yang tak seberapa ni... mintak jasa lu bubuh link gua ye. hahaha

    ABU ..

    ReplyDelete
  3. @tukanglawan oret .. takde hal bro .. sebab masih ada kekosongan .. yiehaaa

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top