Sunday, March 6, 2011

TAGGED UNDER: , ,

Kak Jat - Ketua Kaum Ibu Kategori Islam Sederhana


Amboih .. gelak sakan nampak ..  Foto ni takde langsung kesan tacap atau edit kat memana side pon .. tak yah cari kat memana ..Kalo luorang tetiba nak lari gi kedai nak beli sokabar pon toksah .. buang karen .. takkan jumpa punya .. sebab apa ?? Foto ni hanya keluar dalam sokabar cina edisi timur.

Ni le Islam sederhana yang diperjuangkan oleh umno .. Islam yang boleh geli geli .. boleh pegang pegang .. boleh raba raba .. boleh tunjuk montot .. boleh tunjuk isyarat lucah .. malaysia boleh .. kah kah kah kah kah 

Kak Jat ni wa rasa memang nak lawan bik mama dalam acara peluk berganti ganti ni .. tapi kalo bik mama peluk Ewe Hock yang masih 'ganteng' .. Kak Jat dapat peluk apek ni pon kira jadi laa .. janji sama kategori .. kah kah kah kah 

Weyh .. luorang jangan tanya mana suara Mufti Harus .. nanti dia jawab .. ni cuma cubaan meraih undi .. takde kena ngena ngan agama ..

Jangan tanya ngan puak gerombolan .. sebab jawapannya konfem .. apek tu dah season .. takde nafsu 

Jangan tanya mek masitah .. kang dia cakap .. Takde isu .. tu dah kategori darurat 

Jangan tanya Najib .. sat gi dia kata kalo nak siasat .. proses dia panjang .. buang masa .. 

Jangan tanya Jamil Khir .. dia tengah sibuk intai peluang jadi MB Kedah 

Jangan tanya Kak Jat .. sebab dia berfahaman .. Dosa Individu Bukan Jenayah 

Jangan tanya Bik Mama .. nanti dia kata .. ada ke muka saya ni cam penipu ??

Tapi kalo luorang gian nak menanya .. luorang kena tanya Sex Lek ngan Lian Hoe 

Sebab diowang akan jawab ngan penuh insaf dan penuh kejujuran .... Inilah model pimpinan yang diowang suka dan lebih Islamik .. boleh peluk peluk ..  baru ho liao .. Bukan macam muslimah PAS .. nak salam pon takleh .. tak harmoni .. kah kah kah kah kah 

Weyh kaum ibu .. agak agak laa kalo nak berpolitik .. jangan sampai Maruah Islam tergadai .. luorang jangan sangka apek tu takde terasa bahang dijiwa .. luorang takkan tak ingat .. seorang atuk bebaru ni berumur lebih 70 tahun pon boleh rogol cucu .. 

Kak Jat plak .. tak geli geleman ke ? .. ke ape ? kah kah kah kah kah kah 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

1 comment:

  1. Kak jat ni menepati citarasa harussanasini, tak payah citer soal dosa pahala, ada peluang lu sebat, syurga neraka Allah dah tentukan...jgan sibuk citer pasal hukum hakam...

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top