Tuesday, March 13, 2012

TAGGED UNDER:

Sekadar Satu Pengumuman Picisan

Firstly : Guys (member blogger) wa tau le wa dah lama tak aktif .. sampai ati luorang buang backlink blog wa eh ? kecik ati kuman woo .. kah kah kah kah kah .. 

Tapi tarak hal la tu .. patah tumbuh - hilang gi repot polis .. keh keh keh .. bak kata iklan bedak dedolu (brand menda pon wa dah tak ingat) Mulakan hari yang baru ~!! Talkum Safi ke ? adoih lantak ah

2nd : Wa ingat nak bangunkan satu portal yang berbentuk sinopsis untuk blog blog memember .. sebenarnya wa dah mulakan separuh jalan tahun lepas .. tapi terbantut .. sebab wa kena kidnap ngan KGB .. weyh .. betul ni .. kah kah kah .. 

Memandangkan sebilangan dari bloglink yang wa dah masukkan dalam tu dah sisihkan wa .. so wa kena le replace ngan yg baru ye dak ? (ni kira merajuk le konon) .. So , pada sesape yg ada blog yang bajet ensem dan nak exchange link ngan wa .. dipersilakan komen kat bawah ngan address blog sekali .. tu pon kalo sudi laaa .. eicehh ..

Then kalo luorang nak skodeng portal yang dalam pembinaan tu dipersilakan -> Klik Sini <- 

Ok le .. tu je yg wa nak bagitau .. kepala dah miong .. nak chiao ~! Astalabiontos baybeh 

p/s : 25 blog je boleh listing kat situ 
      : Nama, Address, Susunan yang ada kat situ sekadar khayalan yg blom jadi kenyataan

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

2 comments:

  1. weyhh.. bloglink lu wa tak pernah buang ooo.. wa kira sahabat sejati la ni..(masuk lif tekan sendiri)..

    keh keh keh keh keh keh keh..

    ReplyDelete
  2. eiceh ... kena nyanyi lagi Wings le gamaknya ye ?? tapi dah diplagiat jadi Sebati .. kah kah kah

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top