Monday, June 4, 2012

TAGGED UNDER:

Sensasi : Foto Yang Paling Wanted Di Pulau Pinang


Haiya .. itu Penang Chief Minister sudah bikin wa punya hati banyak panas.. apsal dia takmo kasi tau dia punya troops mau kasi lawat itu banjir punya mangsa? Haiya, wa boleh bagi free satu dozen maa .. tak payah wa rugi banyak banyak mau iklan maa .. itu macam punya personaliti, gerenti wa punya kasut ada laku satu kontena punya .. kah kah kah kah






Tarak hal .. perkara sudah berlaku, apa mau bikin .. sudah talak lezeki.. cuma lain kali wa harap itu CM boleh kasi tau wa awal awal .. boleh bikin bisnes .. manyak hao liao .~!!

Nota : Apa pon tafsiran luorang, bagi wa .. LGE dah membuktikan beliau benar benar dari golongan rakyat. Bukan dari kalangan bangsawan yang jijik untuk memijak lumpur dan selut.

Foto LGE ini juga adalah foto ke 2 paling win bagi wa selepas foto ayah chik (TGHHadi) menyelamatkan mangsa lemas ketika sedang beriadah di Pantai Rusila.


Dalam usia 63 tahun, Presiden PAS Tuan Guru Dato’ Seri Abdul Hadi Awang masih gagah dan pantas untuk menyelamatkan seorang pengunjung yang lemas di Pantai Rusila, Marang. Kejadian berlaku pada hari Ahad, 14 Februari 2010.

Pada yang masih belum tahu tentang perkara ni .. sila baca terus dari sumber

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

5 comments:

  1. Bagi Ameno ini perkara yg paling rasis sekali.. Mana boleh cina, KM pulak tu pi melawat mangsa banjir melayu tak pakai kasut.. Jatuh la martabat sebagai KM..
    Tanya kat cai2 Ameno, Koh Tsu Koon dulu pernah ke buat mcm ni?

    ReplyDelete
  2. @Madie wa malas aa nak tanya .. paling paling pon jawapannya - anwar ibrahim punya salah ..

    ataupun foto kat atas tu dah diedit, sebenarnya LGE pakai kasut western boot.. kah kah kah ..

    otak jenis peram ngan garam .. dah jadi jeruk

    ReplyDelete
  3. ..apapun, org melayu anggap cerita ni adlh politik dap nak tipu melayu...bg melayu, umno adalah satu2nya penyelamat dari tuhan..tanpa umno melayu lingkup...!menentang umno mmg satu jenayah...!!

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top