Thursday, January 27, 2011

TAGGED UNDER: ,

Panas : Kartunis Ni Memang Kurang Ajar



Pagi tadi wa belek belek sokabar metro sebab biasa ah , nak nengok update pasal Dun Tenang, tiba kat satu page wa ternampak katun ni , tetiba hati wa jadi panas . Wa belek balik , weyh .. ini sokabar metro , akhbar kat Malaysia , bukan sokabar kat Denmark , bukan sokabar Kat Perancis .

Ikut logik , bukan setakat nyonya ni je, kalo pak amat atau pak dollah yang berniaga ikan dan pakai sarung tangan , lepas tu hulur tangan nak salam ngan wa .. konfem wa taknak gak bhai .. gila babun. Walaupun takde isu mahram yang akan timbul tapi sape nak salam ngan sarung tangan ada darah ikan.. fikir le skit beb ..


Apa yang wa dapat rumuskan, kartunis ni memang kurang ajar. Agak agak la kalau nak sindir pon .. ini dah bersekongkol dengan Sex Lek plak dalam menghina dalam memakai sarung tangan . Apa yang dia nak buktikan ?? Ini dah kira menghina Islam bro . 

Ntah le , wa tak tau pandangan luorang .. tapi wa memang nampak sebenarnya isu ni saja ditimbulkan seolah olah pemakaian sarung tangan tu salah dan kartunis ni plak buat reverse psikologi .. seolah olah suruh owang cina balas balik kat owang Islam ..ahh .. luorang fikir le sendiri . 

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

2 comments:

  1. huhhhh.juragan?.tukar nama ganesan ke. kumaran ke?. masa lu akan sampai jugak bro. jangan hina islam. lu nyesal.

    ReplyDelete
  2. tak senonoh.. juragan ni memang melampau

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top