Friday, May 25, 2012

TAGGED UNDER: ,

Ustaz Azhar Menyantuni TGNA - Part2

Kalau sebelum ni entry wa Foto Terbaik : Uztaz Azhar Menyantuni TGNA (rujuk foto) ada yang komen cakap foto tu tak berapa clear dan terlindung ..


So, kali ni luorang takde lagi alasan nak kata itu ini .. sebab foto yang kali ni jelas dan bersinar. Ini foto terbaru dari sebuah program Himpuan Anak Muda Kelantan 2012 di Kelantan semalam.


Kredit ada tertulih atas foto dah 

Amacam ? Clear tak ? .. weyh .. sekali lagi wa nak tekankan, kalau level Ustaz Azhar yang tersohor tu boleh gitu hormat pada TGNA, kekita yang tak berapa nak start ni.. agak agak le skit kedudukan kita ..huhu

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

4 comments:

  1. Meleleh airmata kerana terharu melihat gambar ini. Orang yang begitu popular sepertu Utz Azhar begitu bersopan menyantuni seorang ulama yang sebenarnya lebih popular tetapi low profile, TGNA. Semoga suatu hari nanti saya dapat mencium tangan TGNA sebelum terlambat.

    Salam dari Kuala Lumpur
    Aliff Tan

    ReplyDelete
  2. @Anonymous Aliff Tan .. masih berkesempatan .. InsyaAllah

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top