Sunday, June 10, 2012

TAGGED UNDER: , ,

Satu Kesimpulan Yang Jelas.. err Kayveas Memang Bodoh .. kah kah kah

Sumber : Malaysiakini
Memang bagus Ameno BN bela orang orang gini. Terserlah kebodohannya. Apa kaum kaum dari gerombolan ni asik skodeng pompuan cantik je ke? Sampai isu dakwat kekal pon nak kait pompuan cantik .. apa barang neyh? 

Lagi satu bukan 3 bulan la samdol, 3 hari je .. dan untuk orang Islam dah diputuskan boleh dibawa solat. 

Wa cadangkan Kayveas ni dilantik jadi menteri wanita ganti ah jib .. sebab dia peka dengan keinginan pompuan yang menjaga kuku.. tak pun wujudkan kementerian nikah kahwin macam cerita musang berjanggut, supaya dia dapat buat satu guideline supaya pompuan yang jumpa boyfriend mesti warnakan kuku masing masing ...

kah kah kah kah kah 

Nota : 
Kesian PPP ada presiden tahap baham tanah gini
weyh.. bukan dia baru lepas kena saman kaa? so cemana nak jadi calon? 
tapi takpe .. BN memang ramai badut, memang tak mengherankan pon 
kah kah kah kah kah


About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

3 comments:

  1. Bro kayveas u bodek macam mana pun u tak kan jadi menteri n yr PPP is tak boleh menang di mana2 pun di Malaysia ni x PPP is already 6 feet under

    ReplyDelete
  2. cit porahhhhhhhhhh porahhhhhhhhhhhhhhhhhhh porahhhhhhhhhhh(PPP) boleh gitu

    ReplyDelete
  3. Piraahhh
    Piiiirahh
    Piiiiiiiirrraaahhhh

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top