Thursday, April 19, 2012

TAGGED UNDER: ,

Bersih 3.0 - Kasi Warm Up Dulu




Lagu ni bukan lagu Bersih 3.0. Hat lagu tu luorang boleh dengar terus kat You Tube. Entry ni Pre-3.0 - nak ajak luorang semua yang rasa rasa nak terbabit untuk warm up sebelum 28/4. 

So sebelum turun, pastikan luorang cukup cergas, cukup rehat dan cukup stamina sebagai persediaan kalo ada apa apa perkara yang tak di ingini berlaku - memang le duduk dan bantah tapi wa bimbang kalo tak sempat nak sampai kat tempat duduk tu, atau pon lepas duduk kejap dah kena berdiri & berlari plak ..well, harap harap ok je sepanjang perhimpunan.. tapi ye lah .. jangan pernah meminta sisik pada limbat .. always prepared for the worst case scenario .. eicewah.




Yeah .. berita yang baru diterima ..

Gangster murahan upahan UMNO yang melakukan keganasan di Dataran Merdeka awal pagi tadi, Muhamad Razali a.k.a Bob sudah kena cekup oleh pihak polis....kini beliau ditahan dibawah Sek 117 Kanun Acara Jenayah selama 6 hari untuk membantu pihak polis menjalankan siasatan dibawah jenayah merusuh Sek 147 Kanun Keseksaan.....ahhh .. ada wa kesah ??

aksi kontrol bebal tahap bedebah

Mamat ni dah terlebih plak di highlight kat banyak blog ngan fb status update.. tetiba plak jadi public figure ngalahkan baru menang trofi juara karaoke,  wa harap dia dapat layanan yang sama macam OKT yang lain kat dalam lokap nun .. jangan ada dabel stended dari pihak polis .. errrr .. apa apa je laa

So, balik pada entri, pada bakal bakal peserta Bersih 3.0, bawak bawak jaga kesihatan, jangan plak ada yang bagi alasan sakit perut pasal terlebih makan sambal belacan malam sebelumnya .. bakal kena kutuk 7 bakul kalo buat alasan retorik cenggitu ... kah kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

0 comments:

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top