Saturday, May 12, 2012

TAGGED UNDER:

Zul Kulim Yang Perasan Power ..



Ada le wa terbaca artikel yang mamat ni memang suka menonjolkan diri untuk mendapatkan perhatian. Dedulu dalam kes Anwar, dia lah yang menjerit sana sini untuk memberitahu dunia bahawa dialah yang paling depan dalam membela DSAI. Masa tu pon wa sedikit rasa terkagum mendengarkan kompang yang dimainkan beliau. Tak lama je lepas tu baru wa dapat tahu yang tugas dia cuma memikul fail kes je, satu saat pon dia tak pernah berhujah depan hakim .. kah kah kah ... powerrrr

Lepas tu dia diberi amanah untuk jadi YDP Bandar Tun Razak, tapi tak dapat peluang untuk jadi calon PAS. Then untuk PRU 12, dia bertanding sebagai ahli PKR, menang, walaupun kemenangan dia tu atas gerakan rakyat yang ingin menghukum BN, tapi bagi Zul, itu adalah kemenangan yang bertitik tolak atas peribadi beliau sendiri .. sebab dia powerrrr ... kah kah kah

Kemudian adalah wa terbaca pasal dia berbasikal ke parlimen. Masa tu pon wa terkagum gak ngan movement yang dia buat.. kengkonon nak bagitau parlimen yang kenaikan harga minyak begitu membebankan.. tapi tak dan abih parlimen .. dia dah berkereta balik .. kah kah kah ... powerrrr

Seterusnya wa malas nak amik tau pasal kepoweran beliau, sebab kalo ikut apa yang dia claim.. semut pon boleh mati kena heart attack ..kah kah kah

Hari ni mamat ni sekali lagi memunculkan diri untuk membuktikan betapa powernya beliau apabila mendesak Presiden Majlis Peguam untuk meletakkan jawatan untuk menyertai politik .. mamat ni belajar mana ? kah kah kah kah ... takkan tak pernah belajar pasal pengasingan kuasa legislatif dan eksekutif ? .. sebab dia tak partisan tu laa dia boleh jadi Presiden Majlis Peguam, yang didalamnya pun ada ahli dari berbagai parti termasuk ameno .. apa yang beliau katakan tu adalah hasil dari pungutan suara majoriti melainkan 16 orang yang tak setuju.. tu le demokrasi namanya wahai En. Zul oii.. powerr betul bodo nya .. kah kah kah 

Kemudian cabar plak Chee Wee untuk bertanding kat Kulim Bandar Baru .. aik .. macam dah konfem je jadi calon ...yakin ke kena pilih?? orang ameno kat situ nak campak mana ? kalo nak bertanding Bebas .. maka bersedialah untuk hilang wang pertaruhan ... kah kah kah kah .. tapi tak pe .. hang kan powerr ?? power gelembong.. kah kah kah

About Karmic Wheel
The karmic wheel is turning.., faster than before .., till the end of time, till the end of life.. the wheel is turning as we die
Follow me @drkarmic
Subscribe to this Blog via Email :

4 comments:

  1. Akupun nak tergelak...
    Tergelak power...KAH..KAH..KAH..KAHHHHHHH..
    Zul Kulom...Zul Kulom
    Jenis muka tak malu...
    Usung sana sini title YB yg dimenangi atas tiket PR
    Lepas tu tak berani nak letak jawatan YB tu

    Kalau aku memang malu power dah...
    Silap2 terjun sg kerian lg bagus sbb malu kat pengundi yg memenangkan diri tu dulu masa PRU-12...

    ReplyDelete
  2. kesian kat yoep nih..tak pepasai jer ngeletik menor nak masuk campor hal orhang..udah terkanjey...lain kali mulut tu jangan jelabih sangat..tak gemor dik orhang...kalo dah reber tu reber juga ler yoep..tak sior neman nak ngaku yg miker ni orhang perak..nak jer neman cili-cilikan mulut jelabih miker nih...ajer teruk bebenor..

    ReplyDelete
  3. ini lah firaun besar firaun kecil.....
    kalau dah baka jenis menipu ...kerja menipu je lah
    ingat hebat sangat berceramah....hampes
    sebab tu ketuanan dengan maharaja katak..
    hukum haram berkawan dengan spesis jenis ni

    ReplyDelete
  4. best frend hasan akidah tu...KAHKAHKAHHH..

    ReplyDelete

Kepada Member : Komen le bagi semangat
Kepada Pembaca : Komen le mana yg patut
Kepada Pencacai : Agak agak le kalo komen
Kepada Kaki Spam : Luorang takyah komen pon takpe ...Kah kah kah

© 2014 Debik Karmic. Designed by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top